için kaldı

Burak Çakır: "Galatasaray'ı yenip, hedefimize ilerlemek istiyoruz"

Yeni Malatyaspor Kulübü'nün genel sekreteri Burak Çakır, sarı-siyahlı takımın Süper Lig'deki performansı, Galatasaray maçı, transferlerin durumu ve takımın hedeflerine ilişkin AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Burak Çakır: "Galatasaray'ı yenip, hedefimize ilerlemek istiyoruz"

Sarı-siyahlı takımın son üç sezondur Süper Lig'de mücadele ettiğini hatırlatan Çakır, her sezon üstüne koyarak ilerlediklerini ifade etti.

Burak Çakır, ligde her zaman güzel işlere imza atmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiklerini dile getirerek, yeni başarılara imza atmak için mücadelelerinin süreceğini aktardı.

Lige sahalarında Medipol Başakşehir'i 3-0 yenerek iyi bir başlangıç yaptıklarını ardından Trabzonspor ile Alanyaspor maçlarından puansız ayrıldıklarını hatırlatan Çakır, son oynadıkları MKE Ankaragücü maçında ise çok iyi mücadele ederek 3 puan aldıklarını kaydetti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER