Usta sanatçı böyle taburcu oldu!

Evinde geçirdiği kaza sonucu ayağı 3 yerden kırılan ve ameliyat olan usta sanatçı, tedavi gördüğü hastaneden sedye ile taburcu oldu.

GASTE24 GASTE24
Usta sanatçı böyle taburcu oldu!

Usta sanatçı Muazzez Abacı, geçtiğimiz günlerde evinde geçirdiği kaza sonucu ayağını 3 yerinden kırmıştı.

Habertürk'te yer alan habere göre, hastaneye kaldırılan ve ameliyat olan Abacı, tedavi gördüğü hastaneden 4 gün sonra taburcu edildi. Sedyeyle hastaneden ayrılan Abacı’nın 4 hafta daha yürüyemeyeceği öğrenildi.

Usta sanatçı böyle taburcu oldu! - Resim : 1

Taburcu olurken tüm sevenlerinden dua isteyen Muazzez Abacı, “Bu hastanede an baştan sona kadar herkes bana bebekler gibi baktı. Hepsine çok minnettarım. Başta doktorum Demir Budak olmak üzere fevkalade bir ameliyat yaptılar. 3 tane kırık kemiğim vardı bilekte. Millet 5'inci kattan düşüyor bir şey olmuyor ama benim oldu. Evde bileğim burkuldu, 3 kemik kırıldı. 4 hafta sonra yürüyebileceğim. Biraz ağrım var o kadar” dedi. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER