BİLSEM sonuçlarının ne zaman açıklanacağı MEB tarafından duyuruldu! İşte o tarih...

Bilsem bireysel değerlendirmeleri devam ediyor. Son gün ise 9 Ağustos... Değerlendirme yapılan öğrencilerse sonuçlara ulaşmak istiyor. Peki, BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak?

POSTA POSTA
BİLSEM sonuçlarının ne zaman açıklanacağı MEB tarafından duyuruldu! İşte o tarih...

Bilsem bireysel yetenek sınav sonuçları için günlerdir bir bekleyiş söz konusuydu. MEB'in daha önce yayımladığı takvime göre sonuçlar temmuz ayında açıklanacaktı. Fakat son gelişmelerle birlikte süreçte değişiklikler yaşandı. Bireysel değerlendirmeler 9 Ağustos'a kadar devam ederken sınav işlemi sona erenler şimdi sonuç tarihini merak ediyor.

MEB'DEN BİLSEM SONUÇLARI DUYURUSU

"Kıymetli Öğrencilerimiz ve Sayın Velilerimiz,

2018-2019 yılı BİLSEM tanılama işlemlerine yönelik bireysel değerlendirmelerimiz devam etmektedir. Kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz 21 Ağustos 2019’da http://meb.gov.tr adresinde duyurulacaktır"

BİLSEM sonuçlarının ne zaman açıklanacağı MEB tarafından duyuruldu! İşte o tarih... - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER