Kolarov'da son hafta

Fenerbahçe'nin eski transfer gözdesi yeniden gündemde.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kolarov'da son hafta

Daha önce transfer için söz aldığı Aleksandar Kolarov için tekrar harekete geçen sarı lacivertliler, oyuncunun kolaylık istediği Roma Kulübü ile yaptığı görüşmelerin sonucunu bekliyor. Ersun Yanal, solda ve stoperde oynayabilen oyuncuda ısrarlı.

Fenerbahçe’nin daha önce ikna ettiği Aleksandar Kolarov konusunda bir dizi gelişme yaşanıyor. Oyuncunun ağabeyi ve kendisini haziran sonunda İstanbul’a getiren yönetim, 33 yaşındaki Sırp yıldızla söz kesmişti. İlerleyen süreçte uzayan transferin bitirilmesi noktasında; hem Roma’nın stratejileri hem de F.Bahçe’nin içinde bulunduğu maddi şartlar sebebiyle gecikme yaşandı. Ancak Eljif’in rekor bedelle Napoli’ye gitmesinin ardından sarı lacivertlilerin eli iyice güçlendi.

Savunmaya da bir lider...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER