için kaldı

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal oldu

Türkiye'nin en büyük iletişim şirketlerinden biri olan Türk Telekom'un yeni CEO'su Ümit Önal oldu.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Türk Telekom CEO’su Ümit Önal oldu

Türk Telekom'da CEO değişikliği gerçekleşti. Yaklaşık 3 yıldır Türk Telekom CEO'su olan Paul Doany görevini vekaleten atanan Ümit Önal'a bıraktı.

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal oldu

Son olarak Paul Doany'nin oturduğu Türk Telekom CEO koltuğuna yeni bir isim geldi. Konuya ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklama şöyle:

“Şirketimiz Genel Müdürü – CEO’su Boulos H.B. Doany, 26 Eylül 2016 tarihinden bu yana sürdürdüğü görevinden ayrılma kararı almıştır.

Şirketimiz Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ümit Önal vekaleten Türk Telekom Genel Müdürü – CEO olarak atanmıştır.

Boulos H.B. Doany’e şirketimiz için yaptığı çalışmaları ve görev süresince yaptığı değerli katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki iş yaşamında başarılar dileriz.”

Ümit Önal kimdir?

Çalışma hayatına medya ve iletişim sektöründe başlayan Ümit Önal, 2007 yılında Turkuvaz Medya Grubu’na katılarak 2015 yılına kadar sırasıyla ATV Genel Müdürlüğü, Reklam Grup Başkanlığı ve İcra Kurulu üyeliği görevlerinde bulunmuştur.

2015’te Digitürk Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürlük görevlerini üstlenen Ümit Önal, Digitürk’ün BeIN gruba satış sürecini yönetmiştir.

2016 yılı sonunda Türk Telekom ailesine katılan Ümit Önal, 2016-2018 yılları arasında Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi, 2018 Aralık ayından itibaren şirketin Pazarlama ve Müşteri Hizmetlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini de sürdürmektedir.

TVYD (Televizyon Yayıncıları Derneği) ile RVD (Reklam Verenler Derneği) Yönetim Kurulu üyesidir. Evli ve üç kız çocuk babasıdır. 1973 yılında doğan Ümit Önal, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER