Ahmet Ağaoğlu'ndan Yusuf Yazıcı itirafı! "Son 1 haftada..."

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı'yla ilgili son 1 haftada kendilerine ulaşan bir transfer teklifinin olmadığını söyleyerek, "Yusuf bizim en değerlimiz. Benim en değerlimi almak isteyen en değerlisini bana verecek. Onun en değerlisi paramı, farklı şey mi bilemiyorum" dedi. Ağaoğlu, ayrıca Jose Sosa ile sözleşme uzatma konusunda görüşme halinde olduklarını da ifade etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ahmet Ağaoğlu'ndan Yusuf Yazıcı itirafı! "Son 1 haftada..."

Trabzonspor’un 52. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri Sütlüce Sahili’nde yapılan meşale organizasyonu ile kutlandı.

Kutlamalar öncesi Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Ağaoğlu, Trabzonspor taraftarı ile her sene yaptıkları etkinliği bu sene de büyük bir mutlulukla gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Her sene meşaleyi burada ateşliyoruz. İstanbul’da yakarak Trabzon’a gidiyoruz. Yavaş yavaş herkesi camianın içerisine çekmeye çalışıyoruz. Her sene yapılan bir etkinlik. Bu etkinliği düzenleyen gurbetçi gençlere ve İstanbul’daki taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Birazdan Haliç’i kırmızıya boyayacağız. Kimse yanlış anlamasın, bu bir şenlik. Taraftarla bütünleşmenin en güzel mesajını veriyoruz. Taraftarlarımızla birlikte biz bize, yan yana. Birlikte olduğumuz zaman çok güzel oluyoruz. Aynı zamanda biraz da tehlikeli oluyoruz. Rakiplere güç gösterisi şeklinde algılanırsa daha gerçekçi olur. Trabzonspor, dünyanın her yerinde taraftarı olan tek kent takımı. Napoli de kent takımı ama İtalya’ya gittiğiniz zaman Trabzonsporlu bulursunuz fakat Türkiye’ye geldiğinizde Napoli taraftarı bulamazsınız. Onun için bu büyük takım taraftarı her şeyin en güzeline layık. Ben burada başkanlık falan yapmıyorum. 'Bu adama biri başkan olduğunu hatırlatsın' diyorlar. Başkan olduğunu iddia eden mi var? Ben bu takımın bir hizmetkarıyım. O sürede hizmet ederken de büyük camiya layık olmaya çalışacağım” şeklinde konuştu. 

“Mikel transferi 200-300 bin Euro daha fazlaya mal oldu”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER