Polis TEM'i kapatarak yakaladı!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki açık cezaevinden geçen ocak ayında firar eden V.Ç. (43), içinde bulunduğu otomobili takibe alan polis ekiplerince, TEM otoyolu trafiğe kapatıldıktan sonra düzenlenen operasyonla yakalandı

POSTA POSTA
Polis TEM'i kapatarak yakaladı!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ile Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, ortak yürüttükleri çalışmayla geçen yıl 25 Ocak günü Kandıra Açık Cezaevi'nden firar eden V.Ç.'nin yerini belirledi.

Cezaevi firarisinin bulunduğu otomobil, takibe alındı. TEM Otoyolu Derince geçişinde trafiği durduran polis, operasyon ile V.Ç.'yi yakaladı. V.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından kalan 10 yıllık hapis cezasını tamamlamak üzere cezaevine gönderildi.

Polis TEM'i kapatarak yakaladı! - Resim : 1

V.Ç.'nin 'kasten adam öldürme ve ruhsatsız silah taşıma' suçlarından ceza aldığı, cezasının bir bölümünü çektikten sonra açık cezaevine nakledildiği öğrenildi.

DHA


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER