için kaldı

Western Digital'den yeni nesil NAS depolama çözümleri

Western Digital, NAS ortamlarını kullanan küçük kurumlar ve home ofisler için bir dizi özel amaca yönelik depolama çözümlerini tanıttı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Western Digital'den yeni nesil NAS depolama çözümleri

Çözümler, karma bir NAS ortamındaki performansı ve önbellekleme yeteneklerini geliştiren ilk WD Red SSD'leri ve aynı zamanda WD Red ve WD Red Pro HDD için 14 TB’lık kapasite içeriyor.

Western Digital'den yeni nesil NAS depolama çözümleri

Sanallaştırmanın artmasıyla birlikte 10GbE (10 Gigabit Ethernet) ağı ve daha yüksek bağlanabilirlik hızı modern NAS sistemlerinde temel ve standart bir özellik haline geliyor. Performans tıkanıklığını en aza indirmeye yardımcı olmak için, SSD hızları oldukça önemli.

Bu ortamların gereksinimlerini tam olarak karşılamak için, depolama cihazı dayanıklılığı, hızı ve kapasitesi oldukça rağbet görüyor. Western Digital’ın WD Red ürün portföyünün kanıtlanmış güvenilirliğini temel alan çözümler, son kullanıcı için sorunları kâra dönüştürmek için geliştirildi. WD Red SA500 SSD, bir NAS sisteminde önbellekleme çözümü olarak kullanıldığında, performans tıkanıklığını sınırlamaya yardımcı olurken, yeni daha yüksek kapasiteli WD Red ve WD Red Pro HDD'ler aynı NAS cihazında daha fazla depolama alanı sunuyor.


Tanıtılan yeni ürünler şunlar:

WD Red SA500 NAS SATA SSD

NAS tutkunları için özel olarak oluşturulmuş en yeni WD Red SA500 NAS SATA SSD, 500 GB'tan 4 TB'a1 (sadece 2,5 inç) kadar kapasite sunuyor ve 10GbE ağları için uygunlaştırılmış bir ortam yaratıyor, ayrıca sık kullanılan dosyalara hızlıca erişebilmek için NAS sistemlerinde önbellekleme sağlıyor. NAS tarafından 7/24 çalışılan bir ortamda talep edilen ağır okuma ve yazma yükleri için üstün bir dayanıklılığa sahip sürücü, OLTP veritabanlarını, çok kullanıcılı ortamları, fotoğraf oluşturma, 4K ve 8K video düzenleme çalışmalarını destekliyor.

WD Red NAS Hard Drive

WD Red SA500 NAS SATA SSD'yi tamamlayan, 14TB1'a kadar olan son WD Red HDD kapasite artışı, 8 adede kadar yuvaya sahip NAS sistemlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Küçük ve ev ofislerinde 7/24 çalışma ortamları için ideal olan sürücü, 180 TB / yıla kadar iş yükü oranını* destekliyor.

WD Red Pro NAS Hard Drive

Profesyonel NAS iş yükleri için ve 14 TB1 kapasiteye kadar destek veren WD Red HDD gibi oluşturulmuş WD Red Pro HDD, 24 yuvayı destekliyor. 3D Active Balance Plus teknolojisi ve NASware 3.0 teknolojisine sahip hata kurtarma kontrolleriyle birlikte sürücü, daha yüksek güvenilirlikle çalışıyor.

Fiyatlandırma ve Cihazların Erişilebilirliği

WD Red SA500 SSD, M.2 form faktörü için 500GB’tan 2TB’a kadar kapasite ile ve ABD’de $72 ve $297 fiyat aralığında geliyor. WD Red SA500 SSD’nin 2.5-inç form factor sürümü ise, 500GB’tan 4TB’a kadar kapasitelerde ve ABD’de $75 ve $600 fiyat aralığında geliyor. WD Red SA500 SSD’lerin her iki form faktörü, bu ay sonunda ABD’de belirli Western Digital perakendecileri, internet mağazaları, bayileri, sistem entegratörleri ve sınırlı sayıda da WD mağazası‘nda satışa hazır olacaklar. 14TB kapasiteli WD Red NAS HDD, ABD’de $450’dan ve 14TB kapasiteli WD Red NAS Pro HDD, ABD’de $525’dan satılacak. Bu 14TB’lık HDD ürünleri belirli Western Digital perakendecileri, internet mağazaları, bayileri, sistem entegratörleri ve WD mağazası‘nda Kasım ayından itibaren global olarak hazır olacaklar.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER