için kaldı

Sait Yılmaz: “Başka Fenerbahçe yok!”

Fenerbahçe’de 9 Nisan günü yapılacak Yüksek Divan Kurulu seçimi öncesi başkan adayı Sait Yılmaz açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sait Yılmaz: “Başka Fenerbahçe yok!”

Fenerbahçe’de Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Sait Yılmaz, Yüksek Divan Kurulu seçimi öncesi kamuoyuna açıklamalarda bulundu. Yüksek Divan Kurulu seçimine az bir süre kala iki başkan adayının kişisel sorunları nedeniyle kamuoyunda başlayan tartışmaların, Fenerbahçe camiasına zara vereceğini belirten Yılmaz, “Öncelikle bu kısır tartışmanın Fenerbahçe’nin ne geleceğine ne de bugün içinde bulunduğu duruma katkı sağlamayacağını belirtmek isterim. Aksine bu kişisel tartışmanın Yüksek Divan Kurulu üzerinden yapılması gerek Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyelerimiz, gerek kongre üyelerimizi, gerekse taraftarlarımızı ayrıştıracak ve Fenerbahçe’nin birliğine zarar verebilecektir. Bu kısır tartışma, her 2 adayı da yıpratır, zarar görmelerine neden olur. Bunu hiçbir şekilde istemeyiz zira bizler Fenerbahçe’nin birliği ve bütünlüğünü temsil edecek ve edilmesini sağlayacak tavır ve davranışlar sergilemeliyiz. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyeleri, kongre üyelerimiz ve taraftarlarımız bizden bunu beklemektedir” ifadelerinde bulundu.

“En son ihtiyacımız olan şey, kendi içimizdeki kısır çatışmalar”

Fenerbahçe’nin 3 Temmuz 2011’de başlayan süreçten itibaren zarar gördüğünü dile getiren Sait Yılmaz, “Fenerbahçemiz hepimizin bildiği gibi belki de dünyada hiçbir spor kulübünün başına gelmemiş bir kumpas süreci yaşadı. 2010-2011 sezonunda anasının ak sütü gibi elde ettiği şampiyonluğun ardından Fenerbahçe, 3 Temmuz kumpasıyla fetö terör örgütünün saldırısına maruz kaldı. Aradan yıllar geçti, saldırılar bitmedi hatta takım otobüsü bile kurşunlandı. Camiamızın destansı mücadelesiyle bu saldırıların hepsi boşa çıkarıldı. Bunca saldırıyı, bunca kaotik olayı yaşamış bir camianın en son ihtiyacı olan şey kendi içinde yaşayacağı kısır çatışmalardır" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER