'Sen Anlat Karadeniz' 62. bölüm fragmanı izle

ATV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin 61. bölümü yine nefesleri kesti. Bu bölümde Hazan ve Ferhat arasında buzlar erimeye başladı. Nefes Tahir, Mustafa ve Asiye ise Osman Hoca'nın kapısına dayandı fakat eve beklenmedik iki misafirin daha geldiğini gördüler. İzleyiciler ise şimdiden önümüzdeki Çarşamba yayınlanacak 62. bölümün fragmanını şimdiden aramaya başladı. İşte 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin 62. bölüm fragmanı...

BORSAMATİK BORSAMATİK
'Sen Anlat Karadeniz' 62. bölüm fragmanı izle

ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Sen Anlat Karadeniz, 23 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümüyle izleyici ile buluştu. Dizide önce Nefes ve Tahir sonra Asiye ve Mustafa gecenin bir yarısı Osman Hoca'nın kapısına dayanmıştı. Hepsi toplandığında kapı çalmış ve eve hiç beklenmedik iki misafir daha geldiğini görmüşlerdi. Tarık ve Mercan ise bu kez manzaralı bir tepeye çıktılar ve Tarık ona evlilik için işlemleri başlattığını söylemişti. 

İzleyiciler de şimdiden önümüzdeki Çarşamba yayınlanacak 62. bölümün fragmanını aramaya başladı bile.

İşte 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin 62. bölüm fragmanı...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER