için kaldı

Galatasaray Halil Dervişoğlu'nu Fenerbahçe’ye kaptırmadı

Transferi KAP’a bildiren Aslan, milli futbolcuyu 1 yıllığına kiraladı. Halil için dev reye giren F.Bahçe, önemli aşama kaydetti ancak oyuncu G.Saray’ı tercih etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray Halil Dervişoğlu'nu Fenerbahçe’ye kaptırmadı

Spor Servisi / Ali Naci KÜÇÜK - Galatasaray geçen sezonun ikinci yarısında kiralık oynattığı Halil Dervişoğlu’nun performansından memnun kalırken, sarı kırmızılı yönetim Fenerbahçe’nin son anda devreye girmesine rağmen transferi bitirmeyi başardı. Dervişoğlu, bugün sabaha karşı İstanbul’a geldi.

Galatasaray, 1 yıllığına yeniden kiraladığı 21 yaşındaki forvet oyuncusu için Brentford Kulübü’ne 1.5 milyon Euro kira bedeli ödeyecek. Oyuncunun satın alma opsiyonu ise 7 milyon Euro. Milli futbolcunun Galatasaray’ı tercih ettiği ifade edildi.

Nitekim F.Bahçe Başkanı Ali Koç da bu konuda açıklamalarda bulunurken, “Halil geleceği parlak bir oyuncu. Bu konu bize getirildi. Hocamız ‘Olabilir’ dedi. FFP yüzünden şartlar oluşmadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER