Ünlü gezgin saldırıya uğramıştı! işte son kararı

Marmaris'te hanutçuluk yapan komşu esnafı şikayet ettiği için dövülen kuyumcu, gezgin ve internet fenomeni Fatih Koparan (37), Twitter hesabından iş yerini kapattığını, ilçeyi terk edeceğini duyurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlü gezgin saldırıya uğramıştı! işte son kararı

Marmaris'te kuyumcu dükkanı işleten Fatih Koparan, 15 Eylül günü öğle saatlerinde, iş yerine girerken, bir grubun sopalı saldırısına uğradı. Saldırıyı Twitter'dan duyuran Koparan, "Arkadaşlar dükkanıma girerken 10 kişi saldırdı, linç ettiler.

Lütfen birileri yardım etsin artık" diyerek, yardım istedi. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Koparan, kendisini döven kişilerin, daha önce hanutçuluk yaptıkları için şikayet ettiği yan dükkanında çanta satışı yapan esnaf olduğunu belirtti.

Sağ işaret parmağı kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri bulunan Koparan, hastanedeyken Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER