Kartepe'de telesiyej arızalandı, mahsur kalanlardan bazıları aşağıya atladı

Kocaeli'nin önemli kayak merkezi olan Kartepe'de tatilciler arızalanan telesiyejde mahsur kaldı. Bekleyen vatandaşlardan bazıları havanın soğukluğuna dayanamayarak telesiyejden aşağıya atladı. Mahsur kaldığını sosyal medyadan duyuran bir kişi "Donduk. İnsanlar telesiyejden aşağıya atlamaya başladılar. Çok kötü durumdayız, üşüyoruz" diye yardım istedi, bir diğer kişi ise "Çok üşüyoruz. Az önce arkadaşım aşağıya atladı" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kartepe'de telesiyej arızalandı, mahsur kalanlardan bazıları aşağıya atladı

Samanlı Dağları’nın zirvesinde bulunan Kartepe Kayak Merkezi’nde öğle saatlerinde telesiyej, Geyik alanı mevkisinde arızalandı. Arızanın giderilmesini bekleyenler soğuktan etkilendi, bazıları karların üzerine atladı, snowboardla pistten aşağı indi. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından arıza giderildi.

Telesiyej daha sonra zirveye doğru hareket etti. Tatilciler, telesiyejde mahsur kaldıkları ve karların üzerine atladıkları anları sosyal medyadan paylaştı.

Otel yöneticileri, elektrik kesintilerinin yaşanması nedeniyle telesiyejlerin jeneratörünün kendisini kilitlediğini, yaklaşık yarım saat sonra sorun çözüldüğünü açıkladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER