için kaldı

İşte karşınızda Vivo X70 ailesi! Bu telefonlar çok satar

Vivo X70 ailesinin tanıtım tarihi ortaya çıktı. İşte ailenin donanımsal özellikleri ve lansman tarihi!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
İşte karşınızda Vivo X70 ailesi! Bu telefonlar çok satar

Akıllı telefon pazarında söz sahibi olmaya çalışan Vivo, ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Ülkemizde de faaliyet gösteren Çin merkezli akıllı telefon üreticisi, yakın zamanda yeni modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. Vivo X70, X70 Plus ve X70 Pro Plus olarak isimlendirilen telefonların özellikleri şimdiden sızdırıldı bile. İşte ailenin lansman tarihi ve donanımsal özellikleri!

İşte karşınızda Vivo X70 ailesi! Bu telefonlar çok satar

İlk olarak düz modelden başlayalım. Vivo X70, 6.5 inç büyüklüğündeki 1080P çözünürlük sunan bir ekran paneli ile geliyor. 120 Hz tazeleme oranı olan bu ekrana ek olarak telefonun gücünü şimdilik MediaTek Dimesity 1200 yonga setinden alacağını söyleyebiliriz. Şimdilik diyoruz çünkü ilerleyen zamanlarda Exynos 1080 kullanılan sürümün geleceği de konuşuluyor. 4.440 mAh. batarya ile beraber 44W hızlı şarj desteğine de sahip olan telefon, kamera tarafında 40MP + 12MP + 13MP sensörler ile donatılıyor.

X70 Pro modeline baktığımızda ise düz model ile aynı ekranın kullanılacağını görüyoruz. Exynos 1080 işlemcisinden gücünü alacak olan model, hızlı şarj ve batarya taraflarında da kardeşiyle aynı özelliklere sahip. Sırtında 50MP ana kamera bulunduran Vivo X70 Pro, 12MP ve 13MP kameralar ile donatılacak gibi duruyor.

Ailenin en büyük üyesinde ise 6.78 inç büyüklüğünde bir ekran kullanılacak. 120 Hz ekran yenileme oranı sunacak olan bu AMOLED panel, 2K çözünürlükte olacak. İşlemci kısmında ise önemli bir gelişim söz konusu. Sızdırılan detaylara göre Vivo X70 Pro Plus gücünü Snapdragon 888+ yonga setinden alacak. 55W hızlı şarj ile gelecek olan cihazda 4.500 mAh. pil yer alacak. Kamera kısmında ise kullanıcıları 50 megapiksel + 48 megapiksel + 12 megapiksel + 8 megapiksel periskop kameraları karşılayacak diyebiliriz.

Telefonların lansman tarihi ise 9 Eylül.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER