için kaldı

Çok tartışılacak Fatih Terim sözleri: Fatih Hoca hiç kusura bakmasın...

Beşiktaş, Vodafone Park'ta konuk ettiği Galatasaray'ı 69. dakikada Umut Nayir'in attığı golle 1-0 yendi. Avcı yönetiminde sezona bir kötü başlangıç yapan siyah-beyazlılar, 12 puana yükselerek nefes aldı. Son 8 resmi maçında 1 kez kazanan Galatasaray ise kötü gidişe 'dur' diyemedi! Maç sonrası spor yazarları çok tartışılacak Fatih Terim açıklamalarında bulundular.

GASTE24 GASTE24
Çok tartışılacak Fatih Terim sözleri: Fatih Hoca hiç kusura bakmasın...

Beşiktaş, Vodafone Park'ta konuk ettiği Galatasaray'ı 69. dakikada Umut Nayir'in attığı golle 1-0 yendi. Avcı yönetiminde sezona bir kötü başlangıç yapan siyah-beyazlılar, 12 puana yükselerek nefes aldı. Son 8 resmi maçında 1 kez kazanan Galatasaray ise kötü gidişe 'dur' diyemedi! Spor yazarları Beşiktaş - Galatasaray derbisini yorumladı. Erman Toroğlu, "Fatih Terim hem Real Madrid Teknik Direktörü Zidane'ı, hem de Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'yı istifadan kurtardı. Ve kendisini bundan sonraki maçlarda Zidane ve Abdullah Avcı'nın yerine koydu" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER