için kaldı

Adana Demirspor, Çaykur Rize'yi 3 golle geçti

Süper Lig'in 24. haftasında Rize'de karşı karşıya gelen Çaykur Rizespor ile Adana Demirspor arasındaki mücadele 3-1 Adana Demirspor'un üstünlüğüyle bitti.

GASTE24 GASTE24
Adana Demirspor, Çaykur Rize'yi 3 golle geçti

13. dakikada Yunus Akgün'ün sağ taraftan ceza sahası içerisine ortasında, arka direkte Vargas'ın gelişine şutunda, top az farkla üsten auta çıktı.

18. dakikada Vargas'ın ceza sahası içerisine yerden ara pasında savunmanın arkasına hareketlenen Balotelli'nin altı pas içerisinde topuğuyla dokunduğu meşin yuvarlağı kaleci Zafer Görgen, çelmeyi başardı.

27. dakikada Stambouli'nin soldan ceza sahası içerisine ortasında iyi yükselen Bjarnason'un kafa vuruşunda top filelere gitti: 0-1

33. dakikada Vargas'ın ceza yayı üzerinde rakibinden sıyrıldıktan sonra pasında boş durumdaki Balotelli'nin plase vuruşunda top kaleci Zafer Görgen'in solundan filelere gitti: 0-2

45+1. dakikada Cemali Sertel'in soldan ceza sahası içerisine Deniz Hümmet'in düzeltip vuruşunda kaleci Muric'ten döndü. Pohjanpalo dönen topa sert vurdu, kaleci Muric, bir kez daha uzanarak ayakları ile kornere çeldi.

Adana Demirspor, Çaykur Rize'yi 3 golle geçti - Resim : 1

Karşılaşmanın ilk yarısı, deplasman ekibinin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

50. dakikada ceza yayı üzerinde Yusuf Sarı'nın sert şutunda, iyi yer tutan kaleci Muric topu kontrol etmeyi başardı.

67. dakikada sol taraftan çalımlarla ceza sahası içerisine giren Vargas'ın çaprazdan sert şutunda, kaleci Zafer Görgen topu kornere çeldi.

72. dakikada kazanılan faul atışında Balotelli'nin yaklaşık 30 metreden plase vuruşunda, iyi yer tutamayan kaleci Zafer Görgen'in müdahalesine rağmen top filelere gitti: 0-3.

81. dakikada Fernandes'in sağ kanattan savunmanın arkasına uzun pasına iyi hareketlenen Yusuf Sarı, ceza sahasına girdikten sonra sol ayağıyla topu filelere gönderdi: 1-3.

86. dakikada kazanılan korner sonrası Vargas'ın sol taraftan ceza sahası içerisine ortasında, Boldrin'in kafa ile uzaklaştırmak istediği topa ceza yayı üzerinde Stambouli'nin gelişine şutunda, meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına geri döndü.

90+1. dakikada Boldrin'in ters kanada uzun pası sonrası Bolasie'nin göğsü ile kontrol ettikten sonra sol çaprazdan sert şutunda, kaleci Ferhat Kaplan ayakları ile topu çelmeyi başardı.

90+3. dakikada Gökhan Gönül'ün savunmanın arkasına pasına hareketlenen Pohjanpoalo'nun ceza sahası içerisine girdikten sonra kaleciyle karşı karşıya vuruşunda, Ferhat Kaplan uzanarak filelere gitmekte olan topu çeldi.

Karşılaşma, Adana Demirspor'un 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER