Fenerbahçe maçı öncesinde AFJET Afyonspor'a müjde

AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'ndaki rakipleri Fenerbahçe karşısında takım olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Fanatik Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ise "İlk defa Fenerbahçe'nin rakibini tutacağım" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe maçı öncesinde AFJET Afyonspor'a müjde

AFJET Afyonspor, TFF 2'nci Lig'in ilk yarısında 10'uncu sıradan 3'üncülüğe yüksemesinin ardından taraftarlarını da sevindirecek önemli bir ekonomik anlaşmaya imza attı. AFJET Afyonspor ve Bitci iş birliğiyle hayata geçirilecek fan token projesi önümüzdeki ay, mor-beyazlı taraftarlara ve yatırımcılara sunulacak. Anlaşma kapsamında, Bitci logosu AFJET Afyonspor takımının forma göğüs ve şortlarında yer alacak. AFJET Afyonspor fan token tanıtım toplantısı Afyonkartahisar'da yapıldı.

AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, "Bitci teknolojinin taraftar fan token projesi ile gücümüze güç katacağız. Heyecanlıyız. 2'nci Lig takımlarından ilk defa bir takım Bitci ailesine katılıyor. Takımımızı daha da ileri götürmek, üst liglerde görmek adına önemli bir adım attık. Bu anlaşma basamakları daha da hızlı ve kolay atmamızı sağlayacak. Biz sadece taraftar token anlaşması yapmıyoruz bu anlaşma ile birlikte Afyon'da futbol turnuvaları ve spor organizasyonları da yapacağız. Bu İş birliğinin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş ile Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, toplantı sonrası kupadaki Fenerbahçe maç hakkında görüşlerini paylaştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER