Son Dakika: Mostafa Mohamed'e flaş talip! Transferin son günlerinde Galatasaray'a takas teklifi...

Son dakika transfer haberi... Kadrosunu güçlendirme çalışmaları yaparken bir yandan da takımdan ayrılacak oyuncuları belirlemeye çalışan Galatasaray'a Mostafa Mohamed için flaş bir teklif geldi. Fransız ekibi, Galatasaray'a Mohamed için takas ve bir miktar para önerdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Mostafa Mohamed'e flaş talip! Transferin son günlerinde Galatasaray'a takas teklifi...

Spor Arena Dış Haber - Galatasaray'ın büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştiremeyen Mısırlı golcü Mostafa Mohamed için Fransız basınından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Fransa'dan RMC'nin aktardığı bilgiye göre; teknik direktörlük görevine Vladimir Petkovic'i getiren Bordeaux, 23 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Galatasaray'a Samuel Kalu ve bir miktar para öneren Bordeux'nun görüşmelere devam ettiği ve hem Galatasaray'ı hem de Mohamed'i ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

2 FUTBOLCUDAN GELEN PARAYI MOSTAFA İÇİN KULLANACAKLAR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER