için kaldı

Kingston’dan yüksek performanslı PCIe NVMe SSD: A2000

Kingston, yüksek performans sunan A2000 NVMe PCIe SSD modelini duyurdu. Ürünün özellikleri ve diğer detaylar haberimizde.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Kingston’dan yüksek performanslı PCIe NVMe SSD: A2000

Tek taraflı M.2 sürücü, Kingston’ın yeni nesil ilk giriş seviyesi tüketici sınıfı PCIe NVMe SSD modeli olma özelliği taşıyor. Verimli performansı, düşük güç tüketimi ve ısınma özellikleriyle A2000, Ultrabook ve dizüstü bilgisayar kullanıcıları için mükemmel bir yenileme çözümü sunuyor.

Kingston’dan yüksek performanslı PCIe NVMe SSD: A2000


A2000, sırasıyla 2200 ve 2000 MB/sn1 okuma ve yazma hızlarına ulaşarak SATA SSD’lerden 3 kat daha fazla performans gösteren bir depolama çözümü sunuyor. Giriş seviyesi kullanıcılar ve kendi sistemlerini kuranlar için ideal olan bu ürün son derece hızlı yükleme süreleriyle dikkat çekiyor. Kendisini şifreleyebilme özelliğine sahip olan A2000, 256-bit AES donanım tabanlı şifreleme ile uçtan uca veri koruması sağlıyor. TCG Opal 2.0 güvenlik yönetimi sayesinde Symantec, McAfee ve WinMagic gibi bağımsız yazılım markalarının çözümlerinin kullanılmasına da imkan veren sürücüde ayrıca, BitLocker ile kullanılan eDrive güvenli depolama özellikleri desteği bulunuyor.

“Kingston yeni nesil giriş seviyesi NVMe PCIe SSD modellerinin yenisini gururla piyasaya sürüyor.Tek taraflı ince M.2 tasarımıyla A2000, Ultrabook veya diğer küçük boyutlu sistemlerde tam potansiyelini sergiliyor. Bu özellikleriyle ürün, bilgisayarını geliştirmek isteyenlere mükemmel bir sürücü sunuyor.” diyen Kingston SSD İş Birimi Müdürü Justin Karasek, sözlerini şöyle tamamlıyor: “Kendinden şifreli olan bu sürücü sayesinde kullanıcılar, TCG Opal 2.0 yönetim çözümü ile birlikte kullanıldığında verilerinin koruma altında ve güvende olduğundan emin olabiliyor.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER