Marvel Keanu Reeves'in peşinde!

Marvel'in baş ismi Kevin Feige, Keanu Reeves'i Marvel Sinematik Evreni'ne katmak istediğini açıkladı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Marvel Keanu Reeves'in peşinde!

John Wick serisinin yıldız oyuncusu Keanu Reeves hakkında Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige'den açıklama geldi. Bu konuşma sırasında Reeves'in neredeyse her Marvel filmi hayata geçirilmeden önce film için düşünüldüğü ortaya çıktı.

Marvel Keanu Reeves'in peşinde!

Avengers: Endgame'in ardından yeni bir dönemi açılan Marvel Sinematik Evreni'nde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Bilindiği üzere Marvel hayranları, Keanu Reeves'in Marvel filmlerinde yer alması için oldukça ısrarcı durumdalar. Ancak bu durumun aynı şekilde Marvel ekibi için de geçerli olduğu ortaya çıkdı.

Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige ile yapılan röportajda Feige, Keanu Reeves için şu sözleri sarf etti: "Keanu Reeves ile bir şeyler hakkında görüşüyoruz... Marvel'a ne zaman katılır, katılabilir mi ya da hiç katılır mı bilmiyorum. Ama bunu yapmanın doğru yolunu bulma üzerinde çözüm üretmeyi çok istiyoruz." 

John Wick, Matrix, Bill and Ted gibi serilerin yıldız oyuncusu olan Keanu Reeves'in nasıl bir rol ile Marvel'da karşımıza çıkacağı bilinmiyor.

Ancak Marvel'ın gelecek projeleri arasında yer alan ve Richard Madden, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani ve Dong-seok Ma'nın yer alacağı The Eternals'da Reeves'e bir rol bulunması olası gibi görünüyor. Marvel'ın gelecek projeleri arasında The Eternals'ın yanı sıra henüz hayata geçirilip geçirilmeyeceği belli olmayan Mindy Kaling başrollü Ms. Marvel filmi, Shang-Chi bulunuyor.

Ayrıca Black Widow'un geçmişine döneceğimiz bir film, Loki, Hawkeye, Scarlet Witch ve Vision'ı konu edinen diziler yolda gibi görünüyor. Reeves'in masasında şu anda yer alan projeler arasında Oyuncak Hikayesi 4, John Wick 4, Bill and Ted Face The Music, Rally Car, Rain ve Past Midnight bulunuyor.

Marvel hakkındaki en önemli haberlerin ise Ağustos ayında düzenlenecek olan D23 Expo sırasında paylaşılacağı tahmin ediliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER