Marcao: "Transfer konularına girmek istemiyorum"

Galatasaray'da geride kalan sezonun devre arasında transfer edilen Brezilyalı savunma oyuncusu Marcos do Nascimento Teixeira (Marcao), sarı-kırmızılı ekibin Avusturya'nın Seefeld kasabasında yaptığı hazırlık kampında AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Marcao: "Transfer konularına girmek istemiyorum"

Portekiz'in Chaves takımından transfer edilen Marcao, "Buraya gelişim kolay olmadı. Portekiz'de küme düşmemeye oynayan bir takımdan Türkiye'de şampiyonluğa oynayan bir takıma geliyorsunuz. Ancak ben hayatımda her şeyi fedakarlıklar yaparak ve çok çalışarak elde ettim. Bunu da aynı şekilde. Tanrıya şükürler olsun ki bana çok yardımcı oldu ve buralara kadar geldim." diye konuştu.

Teknik direktör Fatih Terim'in kendisine güvendiğini aktaran Marcao, "Gelişmeye ve her gün öğrenmeye devam ediyorum. Daha çok çalışıyorum. Burada en büyük teşekkürü hocama etmeliyim. Bana güvendi, izledi ve Galatasaray'a getirdi. Galatasaray'a gelmek, kariyerimde inanılmaz büyük bir adımdı. Bu adımı da hocam sayesinde attım. Bir futbolcu için hocasının ona güvenmesi, hata yapsa bile kendisini desteklemesi çok önemli. Fatih hocamız tüm takıma verdiği güvenle çok daha iyi işler yapmamızı sağlıyor." ifadelerini kullandı.

İlk sezonunda hem lig hem de kupa şampiyonluğu yaşadığını aktaran 23 yaşındaki stoper, "Geldiğim ilk sezonda 2 kupa almak benim için büyük başarıydı. Yeni bir takıma geliyorsunuz ve bir anda oynamaya başlayıp kupa kazanmanız çok önemliydi. Artık bu geçmişte kaldı. Şimdi önümüzde bizi bekleyen çok zor bir sezon var. Burada en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Güzel bir ortamımız var, iyi ve yoğun çalışmalarla yeni sezona hazırlanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER