için kaldı

Cenk Tosun ocak ayında dönüyor

Süper Lig'de transfer bombası ocak ayında patlayacak. Beşiktaş'tan İngiltere Premier Lig ekibi Everton'a transfer olan Cenk Tosun, Ada ekibinde aradığı forma şansını bulamadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cenk Tosun ocak ayında dönüyor

Milli takımda gösterdiği performansla yeniden ilk 11'e döneceğini düşünen Cenk Tosun hayatının şokunu yaşadı. Everton Teknik Direktörü Silva milli golcüyü kadro dışı bıraktı. Bu karardan sonra Cenk Tosun yeniden Türkiye'ye dönme kararı aldı.

Premier Lig ekibi Everton'da forma şansı bulamayan milli futbolcumuz Cenk Tosun, takımının bu hafta oynadığı Bournemouth maçının kadrosunda da yer almadı. Moise Kean, Dominic Calvert-Lewin ve Richarlison gibi yıldızların arkasında kalıp Everton'da ilk 11'e girmekte zorlanan Cenk Tosun, menajer Marco Silva tarafından Bournemouth maçının kadrosuna alınmadı.

Milli maçta gösterdiği performansla yeniden 11'e dönme hesapları yapan Cenk, teknik direktörü tarafından kadro dışı bırakıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER