için kaldı

ASO'dan yeni istihdam paketine destek

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir "İstihdam paketinin insanları şevke getirip, daha azimli ve iştahlı çalışmalarını sağlayacağına inanıyorum. Yeni yılla ekonominin büyüme trendine gireceğini ümit ediyorum" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
ASO'dan yeni istihdam paketine destek

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, kamu bankalarının üzerinde çalıştığı yeni istihdam paketine ilişkin, "İstihdam paketinin insanları şevke getirip, daha azimli ve iştahlı çalışmalarını sağlayacağına inanıyorum. Yeni yılla ekonominin büyüme trendine gireceğini ümit ediyorum." dedi.

Özdebir, AA muhabirine, hükümetin bu zamana kadar açıkladığı destek programlarının daha çok ithal edilen ürünlerin yerlileştirilmesi ve yüksek teknolojili ürünlerle ilgili olduğunu söyledi.

Kamu bankaları tarafından hazırlanan yeni istihdam paketinin ise emek yoğun sanayi ürünlerini de kapsadığını dile getiren Özdebir, bu açıdan çalışmanın önemine dikkati çekti. Özdebir, söz konusu paket kapsamında 10 ve üzerinde işçi çalıştıran firmalara avantajlı şartlarda kredi imkanı sağlanacağını anlatarak, böylece istihdamın önemli ölçüde destekleneceğini kaydetti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER