Biden kameralar karşısında aşı oldu

ABD Başkanı Biden, Pfizer-BioNTech ile Moderna aşılarının ikinci takviye dozunun vurulmasına onay vermesinin ardından kameraların önünde aşısını yaptırdı.

DÜNYABÜLTENİ DÜNYABÜLTENİ
Biden kameralar karşısında aşı oldu

ABD Başkanı J oe Biden, Beyaz Saray'da 2'nci takviye dozu Pfizer/BioNTech aşısını yaptırmak ve COVID-19 ile mücadeledeki son durumu değerlendirmek için kameraların karşısına geçti.

ABD'de COVID-19 ile mücadelede yeni bir safhaya geçildiğini belirten Biden, "Ancak bu virüsün bittiği anlamına değil artık hayatımızı kontrol etmediği anlamına gelir." yorumunda bulundu.

Biden, Kongreden COVID-19 ek fonunu onaylamasını istiyor

Biden, ülkenin elinde şu anda COVID-19 ile ilgili yeterli miktarda kaynak bulunduğunu ancak Kongrenin COVID-19 ek fonunu onaylamaması durumunda bu kaynakların yetersiz kalacağını vurguladı.

Ellerindeki COVID-19 ilaçlarının mayıs sonuna, testlerin ise haziran sonuna kadar tükenebileceğine işaret eden Biden, "Şimdi Kongrenin harekete geçme zamanı. Yoksa COVID-19 ile mücadelemizi sürdüremeyiz" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında DÜNYABÜLTENİ internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER