Türkiye tatili kabusa döndü! Erken arkadaşını kaybeden modelin sözleri duygulandırdı

İngiliz televizyon yıldızı Yazmin Oukhellou ve erkek arkadaşı, tatil için Türkiye'ye geldi. İkilinin burada yaşadıkları olay ise birini hayattan koparırken diğerinde ise geri dönülmeyecek izler bıraktı.

POSTA POSTA
Türkiye tatili kabusa döndü! Erken arkadaşını kaybeden modelin sözleri duygulandırdı

Posta.com.tr | İngiliz televizyonunun sevilen dizisi TOWIE(The Only Way is Essex) yıldızı Yazmin Oukhellou, geçtiğimiz yaz mevisiminde tatil için Türkiye'ye geldi. Muğla'nın Bodrum ilçesini tercih eden çift, burada oldukça eğlendiklerini ve mutlu olduklarını sosyal medyadan sık sık belirtti.

Normal başlayan bir günün ardından eğlenceye gece de devam etmek isteyen Yazmin ve Jake McLean, bir partiye katıldı. Buradaki eğlencenin ardından konutlarına dönmek üzere yola çıkan çift, birlikte son yolculuklarına çıktıklarını bilmiyordu.

Türkiye tatili kabusa döndü! Erken arkadaşını kaybeden modelin sözleri duygulandırdı - Resim : 1

10 METREDEN YERE ÇAKILDILAR

3 Temmuz günü sabah 4.30 civarında meydana gelen kazada, sola dönüşlü virajdan aşağı uçtu. 10 metre yükseklikten yere çakılan arabanın içerisinde Yazmin ağır yaralanırken Jake ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın ardından kendine gelen Yazmin, sıkışan kolunu kendisi kırarak kendini dışarı atmaya çalıştı. Dikenli çalılıkların arasından yola çıkmayı başaran Yazmin, bir motorcuyu durdurup yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler hemen Yazmin'e müdahalelerde bulunarak hastaneye kaldırdı.

Türkiye tatili kabusa döndü! Erken arkadaşını kaybeden modelin sözleri duygulandırdı - Resim : 2

ÜLKESİNDE SIKINTILARI DEVAM EDİYOR

Yazmin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hala bu kazayı atlatamadığını ve travmanın ülkesine dönmesinin ardından hala devam ettiğini söyledi.

10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü'nde paylaşımlarda bulunan talihsiz yıldız, yaşadığı ruhsal sıkıntıları ve bunlarla nasıl savaştığını anlattı.

Türkiye tatili kabusa döndü! Erken arkadaşını kaybeden modelin sözleri duygulandırdı - Resim : 3

Hastane odasında iyileşme süreci devam eden Yazmin, "Geçen hafta annem, hastanede kaldığım süre boyunca babamı her gün bilgilendirmek için çektiği videoyu bana gösterdi. O sırada beni çektiğini bilmiyordum ama ne kadar ilerlediğimin farkına varmak için güzel bir detay oldu" ifadelerini kullandı.

Yaşadığı kazayı 'hayatının en berbat anı' olarak tanımlayan Yazmin, "Ruhsal, duygusal ve fiziksel olarak hayatımda yaşadığım en kötü şeydi. Bunu sadece Dünya Ruh Sağlığı Günü diye paylaşmıyorum. Bunu aynı zamanda doğru bir yaklaşım ve yardım ile her şeyi aşabileceğinizi göstermek için paylaşıyorum" diyerek takipçilerine de cesaret verdi.

Türkiye tatili kabusa döndü! Erken arkadaşını kaybeden modelin sözleri duygulandırdı - Resim : 4

"BÜYÜK KÜÇÜK FARK ETMEZ PROBLEM PROBLEMDİR"

Yazmin sözlerine şöyle devam etti:

Türkiye tatili kabusa döndü! Erken arkadaşını kaybeden modelin sözleri duygulandırdı - Resim : 5

Yazmin'in bu paylaşımına beğeni ve pozitif yorumlar adeta sel gibi akarken Yazmin, büyük takdir topladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER