Tahir Kıran: 'Gedson Fernandes'i kulübeye koy o zaman hocam!'

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Spor Arena'ya özel açıklamalar yaptı. Kıran, takımın ligde kalma yarışındaki gidişatını değerlendirirken yayın ihalesinden Gedson Fernandes transferine kadar birçok konuya değindi. Rizespor ile Galatasaray arasındaki gerilimle ilgili de konuşan Çaykur Rizespor Başkanı, kendisinin sarı kırmızılı camianın önüne atıldığını ifade etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tahir Kıran: 'Gedson Fernandes'i kulübeye koy o zaman hocam!'

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Spor Arena'ya gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

Kulübün resmi internet sitesine yorum yapmayı kaldırmasından ötürü kendisine 'diktatör' dendiğini belirten Tahir Kıran, sosyal medya hesapları için yapılan bu uygulamanın sebebi olarak küfürlü mesajları gösterdi.

Ligin kalan bölümünde alınabilecek 24 puan olduğunu ve kalan haftalara maç maç baktıklarını ifade eden Kıran, yayın ihalesinde tavırlarının Kulüpler Birliği'nden farksız olmadığını belirtti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER