Galatasaray için bir maçtan çok daha fazlası! Domenec Torrent'in geleceği belli olabilir...

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Cimbom için bugün sahasında oynayacağı Kayserispor karşılaşmasının önemi çok büyük. Ligde oynadığı son 13 karşılaşmada 1 galibiyet alabilen Galatasaray için bugünkü 90 dakika 3 puanın çok ötesinde. Kayserispor sınavı, başkan Burak Elmas ve yönetimi, henüz galibiyeti bulunmayan Torrent’in geleceği ve G.Saray adına sezonun geri kalanı için ‘kırılma’ niteliğinde.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray için bir maçtan çok daha fazlası! Domenec Torrent'in geleceği belli olabilir...

Küme düşme hattı ile arasında sadece 3 puanlık fark kalan Galatasaray, bu korku ve baskıyı yaşamamak adına bugün sahasında konuk edeceği Kayseri karşısında galibiyeti hedefliyor. Kasım ayından bu yana sadece 1 kez galibiyet alan sarı kırmızılılar son olarak kupada

Fenerbahçe’yi saf dışı bırakan renktaşını mağlup edip hem kötü seriyi bitirmek hem de özgüvenini de yeniden kazanmanın peşinde. Bu 90 dakika ayrıca başkan Burak Elmas’ı ve yönetimini, Torrent’in geleceğini ve Galatasaray adına sezonun geri kalanı için ‘kırılma’ niteliğinde.

Önünde öyle bir fikstür var ki!

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER