"Yine adalet istiyoruz"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Adalet sadece bireysel olarak benim talebim değil. Dünyada yaşayan her canlının adalet talebi var. İnsanlığın tarihi de zaten adalet mücadelesiyle geçmiştir. Yine adalet istiyoruz. Yine adaletten yana mücadele edeceğiz. Adalet arayışımız sürüyor” diye konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Yine adalet istiyoruz"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla birlikte Maltepe miting alanındaki Kastamonu Tanıtım Günleri’nin açılışına katıldı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Ankara’dan başladığı ‘Adalet Yürüyüşü’nü sonlandırdığı Maltepe’ye o günden sonra ilk kez geldiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Hak hukuk adalet diye slogan atılması beni o günlere götürdü. Adalet sadece bireysel olarak benim talebim değil. Dünyada yaşayan her canlının adalet talebi var. İnsanlığın tarihi de zaten adalet mücadelesiyle geçmiştir. Yine adalet istiyoruz. Yine adaletten yana mücadele edeceğiz” dedi. ‘Adalet Yürüyüşü’nde kendisine saldırı hazırlığındayken yakalananların beraat etmesiyle ilgili de Kılıçdaroğlu, “Adalet diyorduk. Bana saldırınca bir şey yok. Ama başkalarına bir şey söyleyince neredeyse müebbetle yargılanıyorlar. Bu ne demektir? Ülkede adaletin olmadığını gösteriyor. O nedenle adalet arayışımız sürüyor” yorumunu yaptı.

‘AYDINLIĞA KAVUŞMASI LAZIM’

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER