Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2017)

Tolunay Kafkas resmen açıkladı: 'Rodallega Trabzonspor'a hayırlı olsun'Bu sezon gol yollarında Süper Lig'in en istikrarsız takımlarından biri olan Trabzonspor, golcü transferinde artık saatleri saymaya başladı.Kolombiyalı forveti Hugo Rodallega ve takımı Akhisar Belediyespor ile kesin olarak anlaşan Bordo-Mavili takım ve taraftarlar, yıldız oyuncunun bir an önce Trabzon'a gelerek formayı giymesini bekliyor.İmzalar yarın atılacakAkhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kayserispor maçında 18 kişilik kadroda yer vermediği Hugo Rodallega'nın artık Trabzonspor'un futbolcusu olduğunu ve bu sebeple kadroya almadığını açıkladı. Kafkas, Fanatik'te yer alan açıklamasında, "Rodallega Trabzonspor ile anlaşma sağladı. Oyuncu Pazartesi günü resmen Trabzonsporlu olacak ve orada futbol yaşamını sürdürecek. Her iki kulüp ve Rodallega için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.Yarın sabah Trabzon'da olması beklenen deneyimli golcünün, yapılacak geniş kapsamlı sağlık taramasının ardından imza töreniyle basına tanıtılması bekleniyor.

Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2017) - Sayfa 1

Tolunay Kafkas resmen açıkladı: 'Rodallega Trabzonspor'a hayırlı olsun'

Bu sezon gol yollarında Süper Lig'in en istikrarsız takımlarından biri olan Trabzonspor, golcü transferinde artık saatleri saymaya başladı.

Kolombiyalı forveti Hugo Rodallega ve takımı Akhisar Belediyespor ile kesin olarak anlaşan Bordo-Mavili takım ve taraftarlar, yıldız oyuncunun bir an önce Trabzon'a gelerek formayı giymesini bekliyor.

İmzalar yarın atılacak

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Kayserispor maçında 18 kişilik kadroda yer vermediği Hugo Rodallega'nın artık Trabzonspor'un futbolcusu olduğunu ve bu sebeple kadroya almadığını açıkladı. Kafkas, Fanatik'te yer alan açıklamasında, "Rodallega Trabzonspor ile anlaşma sağladı. Oyuncu Pazartesi günü resmen Trabzonsporlu olacak ve orada futbol yaşamını sürdürecek. Her iki kulüp ve Rodallega için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Yarın sabah Trabzon'da olması beklenen deneyimli golcünün, yapılacak geniş kapsamlı sağlık taramasının ardından imza töreniyle basına tanıtılması bekleniyor.

112
Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2017) - Sayfa 2

Beşiktaş yeni sezon için Mario Gomez'le anlaştı!
 
Ara transfer döneminde istediği forveti alamayan Beşiktaş yönetimi yeni sezon için Mario Gomez'le her konuda anlaştı. Alman forvet yıllık 3.5 milyon euro alacak. Şimdi ise 6 aylığına kiralık bir forvet alınacak.
 
Beşiktaş yönetimi, ara transfer dönemindeki forvet takviyesi için çalışmalarını yavaşlattı. Bunun nedeni ise Mario Gomez ile önümüzdeki sezon için şimdiden anlaşmaya varılması. Siyahbeyazlı yöneticiler kapalı kapılan ardında, "Bu dakikadan sonra ancak kiralama bedeli ödenmeden ve 6 aylığına 500 bin euro'yu geçmeyecek şekilde maç başı ücretlere razı olacak bir forvet bulursak kiralayacağız. Daha yüksek bedelli bir oyuncu arayışına girmeyeceğiz, çünkü Mario Gomez gelecek sezon Beşiktaş forması giymeyi kabul etti" ifadesini kullandılar.
 
RAKAMLAR BELLİ OLDU
Beşiktaş'ın Gomez'le anlaşma şartları da netlik kazandı. Siyah-beyazlılar Wolfsburg'a 1.2 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Sözleşmesi 2+1+1 yıllık olacak Alman oyuncu, 3.5 milyon euro garanti para alacak. Sözleşmesinde şampiyonluk, Devler ligi ve gol primleri yer alacak. İkinci yılın sonunda 30 resmi maç 15 golle oynarsa 3'üncü yıl sözleşmesi aynı şartlarda uzayacak. 20 maç ve 10 golde ise maaşı 2.5 milyon euro'ya düşecek. 4'üncü yılda ise 30 resmi maç 15 gol barajında bu kez rakam 2.5 milyon euro olacak.
 
5. GOLÜNÜ ATTI
Wolfsburg forması ile Bundesliga'da 5'inci golünü atan Mario Gomez, takımına üst üste 3'üncü galibiyetini kazandırdı. Evinde Hamburg'u ağırlayan Wolfsburg, 33. dakikada 10 kişi kalan rakibi karşısında Gomez'in 83'te attığı golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Yunus Mallı da Wolfsburg'da 80 dakika forma giydi. 
 
(Fotomaç)

212
Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2017) - Sayfa 3

Fenerbahçe'de Lens'in yerine Rachid Ghezzal
 
Fenerbahçe performansından çok memnun olduğu Jeremain Lens için Sunderland'le masaya oturmuştu. Ancak İngiliz ekibi "9.2 milyon euronun altında hiçbir rakamı kabul etmeyiz" deyince pazarlıklar sona ermişti.
 
Sarı-lacivertliler görüşmeleri sezon sonuna ötelerken gündeme yeni bir isim geldi: Rachid Ghezzal. 24 yaşındaki Cezayirli, yeni transfer Memphis Depay'a ödenecek parayı duyunca ayrılık kararı aldı.
 
Kontratı sezon sonu bitecek olan Ghezzal, Depay'a verilecek paranın yarısına imza atmayacağını söyledi. Gelecek sezonun kadrosunu inşa etmek isteyen Kanarya da devreye girdi.

(Sabah)
 

312
Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2017) - Sayfa 4

Ersan, Hebei'yi ikna etti! Beşiktaş'a dönüyor

Sürpriz bir şekilde Beşiktaş'ın gündemine giren Ersan Gülüm transferinde yine flaş gelişmeler yaşanıyor... 
 
Geçtiğimiz sezon 7 milyon Euro'ya Hebei China Fortune takımına sattığı Ersan'ın geri dönme isteğiyle harekete geçen Kartal, oyuncuyu bedelsiz vermeye sıcak bakan Çinliler'in daha sonra yüksek bonservis ücreti talep etmesiyle frene basmıştı.
 
Ancak pes etmeyen Ersan Gülüm, kulübünün yetkilileri ile yaptığı görüşmeler sonrasında bir anlamda transferi kendi kendine bitirmiş oldu... Yıllık 4 milyon Euro gibi bir ücret kazanmasına karşın Beşiktaş aşkı ağır basan başarılı stoper, Hebei China Fortune yöneticilerini ikna etti.
 
Beşiktaş kulübü, Hebei China Fortune yetkilileri ile Ersan'ın 1,5 yıllığına kiralanması konusunda el sıkıştı. Bu transfer için Siyah-Beyazlılar'ın kasasından hem kiralık bedeli hem de oyuncuya ödenecek para olarak 500 bin Euro civarında cüzi bir rakamın çıkacağı öğrenildi.
 
Teknik direktör Şenol Güneş'in Mitrovic'in de gelmesinin ardından stoper bölgesinde fazla oyuncu olduğu için Ersan'ın dönmesine sıcak bakmadığı ve topu yönetime attığı belirtildi.
 
Özellikle başkan Fikret Orman'ın Ersan'ın dönmeyi çok istemesinin yanı sıra düşük bir maliyet olduğu için transferi gerçekleştirme kararı aldığı kaydedildi.

(Habertürk)

 
 

412