Ya Erdoğan istifa edecek olsaydı?

Cumhurbaşkanı ile Başbakan arasındaki görüşme sonrası AK Parti'nin kongreye gideceğine ilişkin gelişmeleri değerlendiren gazeteci Mehmet Barlas çarpıcı bir tespitte bulundu.

F5HABER F5HABER
Ya Erdoğan istifa edecek olsaydı?

NTV'de Oğuz Haksever'in sunduğu programa katılan Mehmet Barlas, Ali Saydam, Muharrem Sarıkaya AK Parti'deki gelişmeleri değerlendirdiler.
Muharrem Sarıkaya, Davutoğlu'nun önceliği ekonomik gelişmelere verdiğini parti içindeki sorunlara yeterince eğilmediğini bu yüzdende bazı il teşkilatları ve milletvekillerinin tepkisini çektiğini belirtirtti.
Ali Saydam ise Davutoğlu'nun kitap düşkünü büyük bir akademisyen olduğunu, -belirtirken Atatürk -İnönü, Adnan Menderes-Celal Bayar ve Turgut Özal -Mesut Yılmaz örneğini verdi. Ali Saydam, Erdoğan'ın siyasetin en alt tabakasından geldiğini ve bugüne kadar çok zorlu süreçleri aşmasını bildiğini dile getirdi.

Ya Erdoğan istifa edecek olsaydı? - Resim : 1

Mehmet Barlas da Davutoğlu'nun kişilik olarak hemen herkesin takdir ettiği bir bilim adamı olduğunu ancak söylemlerinin toplumu hareketlendirmekten uzak olduğunu dile getirirken bugün gelinen süreçte Davutoğlu yerine Erdoğan'ın istifasının konuşuluyor olmasının ülke için ne anlama geleceğinin düşünülmesini istedi.

F5haber.com
SONRAKİ HABER