Cumhurbaşkanı'ndan İsviçre'deki pankart rezaletine sert tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükçekmece'de vatandaşlara hitap ediyor. İsviçre'de açılan pankarta tepki gösteren Erdoğan, "Benim şakağıma o pankartta silahı dayasan ne yazar. Ulan ne yazar." dedi.

F5HABER F5HABER
Cumhurbaşkanı'ndan İsviçre'deki pankart rezaletine sert tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyükçekmece'de vatandaşlara seslendi.

Konuşmasının başında İsviçre'de yaşanan skandal pankartla ilgili sert sözler sarfetti. Şakağına doğrultulmuş silahlı pankartla ilgili, "Sen benim şakağıma o pankartta silahı dayasan ne yazar. Erdoğan'ı öldürün diyor. Ulan ne yazar. Rabbimin bana verdiği ömrü ne bir an ileri ne bir an geri çekmeye sizin gücünüz yetmez." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"Bir kaç gün önce İsviçre Parlamentosu'nun önünde pankartta benim şakağıma silah dayamışlar. Sen benim şakağıma o pankartta silahı dayasan ne yazar. Erdoğan'ı öldürün diyor. Ulan ne yazar. Rabbimin bana verdiği ömrü ne bir an ileri ne bir an geri çekmeye sizingücünğüz yetmez. Biz bu yola kefenimizle çıktık. Kefenimizle yürüyoruz be. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. İsviçre devleti rahatça kinlerini kussunlar niye bunları koruyor. Almanya öyle Hollanda öyle. Bir devlet başkanını gözünüzün önünde tehdit edecekler siz destekleyeceksiniz yazıklar olsun size.

'BATI ESKİ KARANLIK GÜNLERİNE DÖNÜYOR'

Türkiye'ye karşı sergilenen faşist tavırlar, Batı'yı eski karanlık günlerine götürüyor. Yapılan faşizm ise buna faşizm denilmesinden kimse rahatsızlık duymasın. Batılılara diyorum ki, müslümanlara karşı ön yargılarınızdan vazgeçin ve samimi uyarılarımıza kulak verin.

'REJİM DEĞİL SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ'

18 maddelik anayasa değişikliği teklifini okumamış olanların, bu ülkenin idaresine talip olmaları mümkün mü? Bir rejim değişikliği söz konusu değil. Sadece hükümet sistemi değişikliği. Cumhurbaşkanı ile başbakan kavga etmesin diye bunu değiştiriyoruz.

NE BİLİYORSA ANLATSIN

İstanbul'u CHP'li belediyeden aldık. Suyumuz var mıydı? Hava kirliliği almış başını gidiyordu. O gündür bugündür susuzluk yok. Çöp dağlarını kaldırdık. 4 buçuk sene belediye başkanlığı, 12 yıl başbakanlık, 2 buçuk yıl cumhurbaşkanlığı yaptım. Kılıçdaroğlu ne biliyorsa anlatsın. Her şeyimiz ortada.

SONRAKİ HABER