için kaldı

Üç ilden acı haber: 4 şehit

Mardin, Hakkari ve Bingöl'den peş peşe acı son dakika haber geldi. Bingöl Genç İlçesi'nde 2 asker, Mardin Derik'te de 2 asker şehit oldu.

F5HABER F5HABER
Üç ilden acı haber: 4 şehit

Türkiye dün geceden beri acı haberlerle sarsıldı. Gelen son dakika haberlere göre, Bingöl'ün Genç ilçesindeki operasyonda iki asker şehit oldu. Çukurca'da tuzaklanan bombanın patlaması sonucu ise 4 asker şehit olurken, Mardin'in Derik ilçesinde hastanede tedavi gören 2 asker şehit oldu.

Bingöl'ün Genç İlçesi kırsal kesiminde PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 uzman çavuş şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yapılan açıklamada, "30 Haziran 2016 Perşembe günü saat 19.00 sularında Bingöl ili Genç ilçesinde devam eden operasyonda, bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırı neticesinde, bir kahraman silah arkadaşımız olay yerinde, ağır yaralanan bir kahraman silah arkadaşımız ise sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede, dört terörist etkisiz hale getirilmiş, iki terörist ise sağ olarak ele geçirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" denildi.

HAKKARİ ÇUKURCA'DA 4 ASKER ŞEHİT HABERİNE YALANLAMA

Hakkari Valiliği'nden, Çukurca ilçesinde 4 askerin şehit olduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi

Valilikten yapılan açıklamada, çeşitli görsel ve yazılı basın yayın organlarında, Çukurca ilçesinde 4 askerin şehit olduğuna dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmayıp, tamamen asılsız olduğu belirtildi.

MARDİN DERİK'TE YARALI ASKERLER KURTARILAMADI
Mardin'in Derik ilçesinde de tedavi gören 2 asker de kurtarılamayarak şehit oldu.

SONRAKİ HABER