Sırrı iki yıl önce yayınlanmış!

FETÖ'cü hainlerin evlerinde ve üzerlerinde bulunan 1 dolarlık banknotların sırrı meğer iki yıl önce Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde anatılmış.

F5HABER F5HABER
Sırrı iki yıl önce yayınlanmış!

FETÖ'cü hainlerin üzerlerinde ve evlerinde bulunan bu banknotlar, akıllara Kurtlar Vadisi Pusu'da 2 yıl önce yayınlanan 202. Bölüm'deki 1 dolar sahnesini getirdi. Söz konusu sahnede, Cahit ve Polat'ın kardeşi Safiye bir tapınakçıya ait, diğerlerinden farklı özel 1 dolar bulmuştu. Safiye bu banknotu yurt dışından çok güvendiği bir hocasına internet üzerinden göstermiş ve şifresini çözdürmeye çalışmıştı.

1 DOLARIN ÜSTÜNDE BULUNAN ŞİFRE

Banknotun üzerindeki yazılar ve rakamlardan yola çıkan Safiye, bilgisayardaki internet tarayıcısının arama bölümüne bu şifreyi girerek, söz konusu tapınakçıya ait bir sayfaya ulaşmıştı. Ancak o sayfada da karşısına ayrı bir şifreleme sistemi çıkmıştı. Senaryoya göre Tapınakçılar bu sistem üzerinde kayıtlarını tutuyor ve yine sistemi haberleşme aracı olarak kullanıyorlardı.

PAROLA YA DA KİMLİK

General rütbeli olanlar dahil TSK içindeki birçok FETÖ'cü askerin üzerinde bulunan 1 dolarların, örgüt içinde bir parola ya da kimlik gibi kullanıldığı belirtildi. Ancak FETÖ'cülerin 1 dolarlarının paroladan öte, farklı bir elektronik sisteme giriş anahtarı ya da haberleşme aracı olarak kullanılıp kullanılmadığı merak konusu.

SONRAKİ HABER