Havalimanı katliamı sonrası tepki toplayan tweet'ler

Mehmet Metiner Mirgün Cabas ve Cemil Barlas'ın tweet'leri sosyal medyayı karıştırdı.

F5HABER F5HABER
Havalimanı katliamı sonrası tepki toplayan tweet'ler

Saldırı sonrası kanlı görüntülerin paylaşılmasının önüne geçmek için RTÜK tarafından alınan yayın yasağı kararını eleştiren Cabas, "Yayın yasağı geldi, demek ki bir şey olmamış. hadi özür dileyip dağılalım..." diye yazdı.

Havalimanı katliamı sonrası tepki toplayan tweet'ler - Resim : 1Bu mesaja Sabah gazetesi yazarı Haşmet Babaoğlu'ndan sert yanıt geldi. Mirgün Cabas'ın mesajının altına "Pislik!" yazan Babaoğlu, "Aynı tavrı Fransa, Belçika için de gösterdin mi? Böyle bir acının ortasında hiç utanmıyor musun?" ifadelerini kullandı.


Mehmet Metiner'in Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısıyla ilgili twitter'dan paylaştığı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu da hedef alan mesaj sosyal medyayı karıştırdı. Metiner, "İstanbul Havalimanında patlayan bomba ile Kılıçdaroğlu'nun bugünkü konuşması tesadüf değil. Kılıçdaroğlu'nun siyasetle yaptığını diğer yoldaşları bombayla yapıyor. Lanet olsun! Bu alçak eylem tarzı PKK'yı işaret ediyor. Yani Kılıçdaroğlu'nun "hendek arkadaşlarını" dedi.

Metiner'in tweetleri sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.
Metiner daha sonra mesajlarına şöyle devam etti: "PKK'nın uyuşturucu tarlalarına ve örgütün hayati merkezlerine yapılan başarılı operasyonlar... Dış politikadaki yeni gelişmeler... Bütün bu yaşanan gelişmelerden kim rahatsızsa, fail odur!"
Havalimanı katliamı sonrası tepki toplayan tweet'ler - Resim : 2
Eleştiri oklarını üzerine çeken bir başka isimse Cemil Barlas oldu. Barlas, onlarca kişinin hayatını kaybettiği havalimanı katliamıyla ilgili Twitter'da şu mesajı paylaştı;

"Eğer patlama terörse bundan sonra uçakla seyahat işkence halinin alır güvenlik tedbirinden dayanılmaz olur"...Havalimanı katliamı sonrası tepki toplayan tweet'ler - Resim : 3

SONRAKİ HABER