için kaldı

Sağanak yağmur geliyor

Meteoroloji tüm yurtta yağışlı havanın geldiği uyarısında bulundu. Başta İstanbul hava durumu olmak üzere yurdun birçok yerinde sağanak yağış etkili olacak. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinde seyredecek.

F5HABER F5HABER
Sağanak yağmur geliyor

İstanbul ve Ankara hava durumu son raporları başta olmak üzere sağanak yağışlar etkili olacak. Özellikle İstanbul'da 5 gün boyunca sağanak yağış kendini hissettirecek. Afyon, Edirne, Tekirdağ ve İzmir çevrelerinde de gökgürültü sağanak bekleniyor. İstanbul hava durumu için son raporu meteoroloji açıkladı. Akşam saatlerinde ve yarın, yani 3 Mayıs pazartesi günü yer yer etkili yağışlar görülecek.

Peki İstanbul, Ankara, Bursa, Afyon, Tekirdağ, Edirne, Bolu, Kocaeli ve Düzce hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL HAVA DURUMU 5 GÜN BOYUNCA YAĞACAK

İstanbul hava durumu son tahminleri meteoroloji açıkladı bu akşam saatlerine dikkat. İstanbul'da bu hafta hava durumu fena, 5 gün boyunca aralıklarla sağanak yağış etkili olacak. İstanbul'da bugün en yüksek sıcaklık değeri ise 15 derece olacak.

Sağanak yağmur geliyor - Resim : 1

İstanbul hava durumu son raporlar korkuttyyı yağışlar 5 gün boyunca devam edecek. Parçalı çok bulutlu, Edirne çevreleri aralıklı, akşam saatlerinden itibaren Trakya kesimi, gece saatlerinden itibaren ise İstanbul ve Yalova çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinde Edirne çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Sağanak yağmur geliyor - Resim : 2

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun doğusu, Edirne ve Çanakkale ile öğleden sonra Afyonkarahisar ve Isparta çevrelerinin, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarının aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Edirne ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde ve İzmir'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNDE SEYREDECEK

Hava sıcaklığının ülke genelinde artarak mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgar sert esecek. Batı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, iç ve güney kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.






SONRAKİ HABER