PKK sığınağını İHA görüntüledi

PKK'lıların sığınak olarak kullandığı ev insansız hava aracı (İHA)ya takıldı. İşte o anlar..

F5HABER F5HABER
PKK sığınağını İHA görüntüledi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerin sığınak olarak kullandığı bir eve güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyon öncesi bölge insansız hava aracıyla (İHA) mercek altına alındı.

Şırnak ve Diyarbakır'da asker ve polis koordinasyonu devam ediyor. Teröre karşı "tek vücut" halinde mücadele eden ekipler aynı zamanda teknolojiyi kullanarak teröristleri etkisiz hale getiriyor.

Bölgedeki güvenlik güçleri, Şırnak'ın Cizre ilçesi Nur mahallesinde, içinde teröristlerin bulunduğu bir eve yönelik operasyonun görüntülerini paylaştı. Teröristlerin sığınak olarak kullandığı belirlenen ev, insansız hava aracıyla (İHA) mercek altına alındı.

Güvenlik birimleri, söz konusu eve giren bir teröristi havadan tespit etti. Elinde roketatar olduğu belirlenen teröristin eve girip eli boş olarak dışarı çıktığı görüldü. Bunun üzerine güvenlik görevlileri teröristin eve silah ve mühimmat taşıdığını İHA kamerasıyla kayıt altına aldı. Teröristin görüntüleri havadan anbean takip altına alındı. Ardından eve yönelik operasyon düzenlendi.

SONRAKİ HABER