için kaldı

Onur Özbizerdik tutuklandı!

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube eski Müdürü Adil Serdar Saçan’ı darp ettiği, olay yerine gelen polislere de saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan Onur Özbizerdik mahkemece tutuklandı.

F5HABER F5HABER
Onur Özbizerdik tutuklandı!

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube eski Müdürü Adil Serdar Saçan'ı darp ettiği, olay yerine gelen polislere de saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan Onur Özbizerdik mahkemece tutuklandı.

Beşiktaş'ta ünlülerin gittiği bir eğlence mekanında İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube eski Müdürü Adil Serdar Saçan'ı darp ettiği, olay yerine gelen polislere de saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan Onur Özbizerdik, tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. Polise verdiği ifadede 'Alkollüydüm ne yaptığımı hatırlamıyorum' diyen Özbizerdik, mahkemece tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliğinde geceyi geçiren Onur Özbizerdik, sabah saat 09.45 sıralarında Adliyeye götürülmek üzere binadan çıkarırıldı. Arkadan kelepçelenerek Gayrettepe'de bulunan Emniyet binasından dışarı çıkarılan Onur Özbizerdik, herhangi bir şey söylemeden kendisini adliyeye götürmek için bekleyen polis aracına bindi. Onur Özbizerdik, Çağlayan Adalet sarayına götürüldü.

Onur Özbizerdik tutuklandı! - Resim : 1

‘ALKOLÜN ETKİSİYLE NE YAPTIĞIMI HATIRLAMIYORUM'

Gasp Büro Amirliğinde olayla ilgili ifadesi alınan Onur Özbizerdik ‘Olay günü aslında alkol almayacaktım. Ancak arkadaşlarımın ısrarıyla alkol aldım. Alkolün etkisiyle ne yaptığımı tam olarak hatırlamıyorum. Adil Serdar Saçan'la herhangi bir problemim yok. Zaten onunla kavga ettiğimi dahi hatırlamıyorum. Onunla kavga ettiğimi ve neler yaptığımı beni gözaltına alan polisler öğrendim' dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanarak Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Özbizerdik'in, hakkında soruşturma yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ifadesi alındı.

MAHKEME TUTUKLANMASINA KARAR VERDİ

Soruşturma savcısı, şüpheli Özbizerdik'i, ‘kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından tutuklanması istemiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti. Mahkeme Özbizerdik'in tutuklanmasına karar verdi.

SONRAKİ HABER