Öğretmeni döve döve öldürdüler

Bartın'da trafikte yol verme tartışmasıyla başlayan kavgada 54 yaşındaki öğretmen Tayfun Erol ve arkadaşına levyeyle saldırarak Erol'un ölümüne neden olan 35 yaşındaki İ.K. gözaltına alındı. Saldırı anı güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

F5HABER F5HABER
Öğretmeni döve döve öldürdüler

Bartın'da 35 yaşındaki sürücü İ. K., yol verme tartışması nedeniyle kavga ettiği 52 yaşındaki sürücü Süleyman Karadayı ve 54 yaşındaki öğretmen arkadaşı Tayfun Erol'a levye ile saldırdı. Erol, aldığı darbeler sonucu yaşamını yitirdi. Olay güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
İ.K., araçtan inen Tayfun Erol'a levye ile vurdu. Boğuşma esnasında yere düştükten sonra kalkan İ.K., Kabagöz Köyü İlkokulu öğretmeni Erol'un yüzüne diziyle vurdu. Başını yere sertçe çarpan Erol yerden kalkamadı. Elindeki levyeyle Karadayı'ya saldıran İ.K., daha sonra geri dönüp yerdeki Erol'un karnına tekme attı.
Tayfun Erol, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Süleyman Karadayı da hastanede tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan İ.K. ve arkadaşı N.A. ise yakalanarak gözaltına alındı.
Kaynak: DHA
SONRAKİ HABER