için kaldı

Manisa'da "Paralel Yapı" operasyonları sürüyor

"Paralel Yapı'ya adam kazandırma", "kamu kurum kaynaklarının usulsüz olarak aktarılması" iddiasıyla 5 okuma salonu ve 1 dernekte arama başlatıldı.

F5HABER F5HABER
Manisa'da "Paralel Yapı" operasyonları sürüyor

MANİSA (AA) - Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Paralel Yapı'ya adam kazandırma", "kamu kurum ve kuruluş kaynaklarının usulsüz şekilde aktarılması" iddiasıyla 5 okuma salonu ve 1 dernekte arama başlattı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Ekipleri, Hafsa Sultan Mahallesi'ndeki Ufuk Okumayı Teşvik Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerindeki 5 okuma salonuna eş zamanlı operasyon yaptı.

"Örgüte adam kazandırılması", "Kamu kurum ve kuruluş kaynaklarının usulsüz şekilde aktarılması" iddiasıyla gerçekleştirilen operasyon kapsamında herhangi bir gözaltı yapılmadı. Polis ekipleri, dernek binaları ve salonlarda aramalarını sürdürüyor.

Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün ve geçen hafta "Paralel Yapı"ya finansman sağladıkları iddiasıyla 11 dernekte arama yapmış, bazı evrak ve bilgisayar kayıtlarına el konulmuştu.

SONRAKİ HABER