Keşif yaptığı görüntüleri ortaya çıktı

DHKP-C'li teröristlerin Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü çevresinde keşif yaparken görüntüleri çıktı

F5HABER F5HABER
Keşif yaptığı görüntüleri ortaya çıktı

Tekirdağ'da biri ölü, biri sağ ele geçirilen DHKP-C üyesi iki teröristin, İl Emniyet Müdürlüğü çevresinde keşif yapma anına ilişkin kamera kayıtları ortaya çıktı.

İstanbul'da İl Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti İl Başkanlığı'na lav silahıyla düzenlenen saldırıların ardından polisle girdiği çatışmada ölü ele geçirilen DHKP-C üyesi Bilgehan Karpat ile emniyet yakınlarında yakalanan Şerif T'nin, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü çevresinde saldırı amaçlı keşif yaptıkları belirlendi.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Karpat ve Şerif T, İl Emniyet Müdürlüğü önünden ellişer metre arayla geçerek keşif yapıyor.

Keşif yaptığı görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 1

İstanbul'da AK Parti İstanbul İl Binası ve İstanbul Emniyet Binasına yönelik lavlı saldırıları gerçekleştiren, Esenyurt'ta polise ateş açan DHKP/C'li terörist Şerif Turunç Tekirdağ'da böyle yakalanmış, teröristin üzerinden Glock marka tabanca, bir el bombası ve bir pusula çıktı. Turunç'un Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü civarında eylem için keşif yaptığı ve Yunanistan'a kaçma hazırlığında olduğu ortaya çıkmıştı.

SONRAKİ HABER