İşte Süleymancılar'ın yeni lideri!

Eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Arif Denizolgun'un ölümünden sonra ‘Süleyman Efendi Grubunun yeni lideri, 34 yaşındaki Alihan Kuriş oldu.

F5HABER F5HABER
İşte Süleymancılar'ın yeni lideri!

Süleymancılar'ın yeni lideri belli oldu. Eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Arif Denizolgun'un ölümünden sonra ‘Süleymancı Cemaati'nin lideri, 34 yaşındaki Alihan Kuriş oldu.

Denizolgun'un ablasının oğlu olan Kuriş, yüksek mimar olarak görev yapıyor. Denizolgun, geçen 8 Eylül'de yüksek tansiyona bağlı beyin kanamasından dolayı hayatını kaybetmişti.

İşte Süleymancılar'ın yeni lideri! - Resim : 1

Alihan Kuriş, 34 yaşında. Yüksek Mimar olan Alihan Kuriş ticaretle de uğraşıyor. Alihan Kuriş, aynı zamanda cemaatin kurs ve okullarının mimarı olarak biliniyor.

Ahmet Denizolgun hiç evlenmediği ve çocuğu olmadığı için 8 Eylül 2016'da yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması sonucu vefatından sonra yerine, cemaatin önde gelen isimlerinden olan ablası Ayşe Gülderen Kuriş geçti.

Alihan Kuriş, geçtiğimiz haftalarda vefat eden cemaatin lideri Ahmet Denizolgun'un ablasının oğludur.

Hüseyin Kamil Denizolgun ve Ferhan Denizolgun'un Ahmet Arif Denizolgun, Mehmet Beyazıt Denizolgun ve Ayşe Gülderen Kuriş adında 3 çocuğu vardı.

Bilindiği gibi Kamil Denizolgun, cemaatin kurucusu konumundaki, Süleyman Tunahan'ın torunu idi. Tunahan'ın vefatından sonra yerine damadı Ahmet Kacar geçmişti. Ahmet Kacar, 17 Haziran 2000'de vefat etmişti.

SONRAKİ HABER