İftar sofrasında cinayet: 2 ölü

Şanlıurfa'da 2 aile arasında iftarda miras davası nedeniyle başlayan, taş ve sopaların da kullanıldığı kavgada ekmek bıçağıyla yaralanan Mahmut Taş ve oğlu Halil Taş hayatını kaybetti.

F5HABER F5HABER
İftar sofrasında cinayet: 2 ölü

Olay, akşam saatlerinde merkez Haliliye İlçesi'ne bağlı Yeşildirek Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana'da ikamet eden ve ismi açıklanmayan damat ile yakınları, boşanma davası açtığı eşinin ailesiyle iftarda buluştu. Miras davasının tartışıldığı yemekte başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Bıçak, taş ve sopalarında kullanıldığı kavgada Mahmut Taş ile oğlu Halil Taş, vücutlarına aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Şüphelilerin kaçtığı kavgada yaralanan baba ve oğlu, yakınları tarafından götürüldüğü özel bir hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Baba ve oğlunun cesetleri, otopsi için Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Olay yerinde çalışma yaparak görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis, suç aleti ekmek bıçağına el koyarken, baba ve oğlunun ölümüne neden olan kişi yada kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

SONRAKİ HABER