Metro Turizm'in sahibinden ses kaydı ile yanıt!

2 aylık hamile olduğu belirtilen 26 yaşındaki Özbekistan uyruklu Olesya Kalyujina, seyahat ettiği Metro Turizm'e ait bir otobüste, televizyonun sinyal alamadığını söylemesi üzerine muavinin tekme, tokat ve küfür ile şiddetine maruz kaldığını iddia ederek şikayetçi olmuştu. Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk iddiaları reddederek, olayla ilgili görgü tanığının ses kaydını ve Olesya Kalyujina hakkındaki raporları kamuyou ile paylaştı.

F5HABER F5HABER
Metro Turizm'in sahibinden ses kaydı ile yanıt!

Galip Öztürk yaşanan olay sonrası mağdur olan kadının hastane raporunu paylaşarak yalan haber yapıldığını iddia edip yasal işlem başlatılacağını söyledi...

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde oturan ve 2 aylık hamile olan 26 yaşındaki Özbekistan uyruklu Olesya Kalyujina otobüste koltuktaki televizyonda sinyal olmadığını söylediği muavinin küfür edip vurduğunu, hamile olduğunu belirtmesine rağmen tekme tokat saldırdığını söyledi. Kalyujina ve eşi, saldırgandan şikayetçi oldu.

Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk, iddiaları redderek "Metro için asılsız haber yapan vatan haini gazeteci bozuntuları bu asil millet sonunda hepinizi bu klinik'e gönderecek inşallah..." mesajını yazdı ve söz konusu kadının psikolojik sorunlarını olduğuna ilişkin psikiyatri raporunu paylaştı.

Metro Turizm'in sahibinden ses kaydı ile yanıt! - Resim : 1
RAPOR TARTIŞMA YARATTI

Psikiyatri servisinin verdiği raporda kadının "ankisiyete bozuklukları (kaygı, korku, gerilim, sıkıntı hali)" teşhisi konduğu yazılıydı. Ancak raporun altındaki açıklamada "yaşadığı darp olayı ile olduğu düşünüldü" denilerek kadının psikolojisinin bozulmasının nedeninin darp olduğu belirtiliyordu.

METRO TURİZM'DEN SERT AÇIKLAMALAR GELDİ

Olayla ilgili sosyal medya hesabında açıklama yapan Metro Holding Kurucu Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ise şahsi Twitter hesabından iddiaları reddetti ve iddia sahiplerine "Vatan haini gazeteci bozuntuları" dedi.

Galip Öztürk olayla ilgili görgü tanığının ses kaydını ve Olesya Kalyujina hakkındaki raporları kamuyou ile paylaştı.

Galip Öztürk'ün iddiasına göre, muavine küfür eden Olesya Kalyujina'ydı. Ayrıca Kalyujina'nın psikolojik problemleri bulunuyor.

Metro Turizm'in paylaştığı rapor şöyle:

SONRAKİ HABER