için kaldı

Çanakkale'de feribot iskeleye çarptı: 13 yaralı

Çanakkale seferini yapan 'Avşa' feribotu, yanaştığı Gestaş Feribot İskelesi'ne henüz belirlenemeyen bir nedenle çarptı. Bu sırada 12'si yolcu biri mürettebat 13 kişi hafif yaralandı.

F5HABER F5HABER
Çanakkale'de feribot iskeleye çarptı: 13 yaralı

Eceabat- Çanakkale feribot seferini yapan 'Avşa' gemisi, bugün saat 14.20'de, yanaştığı Gestaş Feribot İskelesi'ne çarptı. Çarpışmanın etkisiyle 12 yolcu ve bir mürettebat çeşitli yerlerinde hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından iskeleye çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralıların ambulanslarla Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Gestaş yetkilileri ve polis, feribot iskelesinde ve gemi içinde incelemelerde bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Çanakkale'de feribot iskeleye çarptı: 13 yaralı - Resim : 1Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. yetkilileri, şu ifadelere yer verdi:"30.11.2015 Tarihin de saat 14.00'de Eceabat'dan Çanakkale'ye hareket eden Avşa Adası Gemimiz, henüz belirlenemeyen sebepten dolayı, saat 14.20 civarında, Çanakkale İskelesi'ne yanaşma esnasında çarpma meydana gelmiştir. Detayları en yakın sürede tekrar basın mensupları ile paylaşacağız."

SONRAKİ HABER