için kaldı

Bileklerini kesip sosyal medyadan paylaştı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir arkadaşı ile uyuşturucu madde alan kadın, bileklerini keserek fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaştı. Elleri kan içinde kalan kadın hastaneye gitmek yerine evden çıkarak dolmuşa binip, olay yerinden uzaklaştı

F5HABER F5HABER
Bileklerini kesip sosyal medyadan paylaştı!

Alınan bilgiye göre, İzmit Zabıtan Mahallesi D-100 Karayolu yan yolda bulunan bir apartmanda Nuran Ü. (37) isimli kadın, gece saatlerinde bir arkadaşı ile birlikte evde uyuşturucu madde aldı.

Sabah karşı evde tek başına olduğu sırada uyuşturucu maddenin etkisi ile bunalıma giren kadın, bileklerini keserek intihara kalkıştı. İki bileğini kesen kadın daha sonra kendi fotoğrafını çekerek, sosyal medya üzerinden paylaştı. Bunu gören yakınları ve haberi alan eski kocası hemen kadına ulaşmaya çalıştı.

Bileklerini kesen Nuran Ü. yakınlarının kendisine ulaşmaya çalıştığını öğrenince evden çıkarak hastaneye gitmek yerine Derbent'te oturan arkadaşına gitmek üzere halk otobüsüne binerek evden uzaklaştı.

Eve gelen yakınları kanları görünce hemen polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri evde olmayan kadının bulunması için çalışma başlattı.

Nuran Ü.'nün eski kocası çocuklarının annesinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu, çocukların velayetinin ise anneye verildiğini söyleyerek olanlara isyan etti.

Çocukların gözleri önünde uyuşturucu aldığı iddia edilen Nuran Ü.'nün bulunması için polis ekipleri soruşturma başlattı.

SONRAKİ HABER