için kaldı

'Birliğimizi kimsenin parçalamasına fırsat vermeyeceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birliğimizi kimsenin parçalamasına fırsat vermeyeceğiz. Dolayısıyla bu birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya, bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz" dedi.

F5HABER F5HABER
'Birliğimizi kimsenin parçalamasına fırsat vermeyeceğiz'

İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde hasta olan bir yakınını ziyaret etti.

Erdoğan, ölümün bir yok oluş olmadığını belirterek, "Yani, ölüm yeniden bir milattır, yeniden bir diriliştir. Biz, 'Basü badel mevt'e inanmış insanlarız. Bu akşam ben de hasta bir dostuma ziyarette bulundum. Yarın da bir yolcuğumuz var. İnşallah, Paris'te bir iklim değişimi zirvesine katılacağız. Oradan da Katar'a bir resmi ziyaretimiz var. Ama bu vesileyle eve dönerken bana böyle bir taziye ziyaretinde bulunma fırsatı verdiğimiz için teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Kur'an-ı Kerim'de "Ancak inananlar kardeştir" ayetinin yer aldığını hatırlatan Erdoğan, şöyle devam etti: 

"Birliğimizi kimsenin parçalamasına fırsat vermeyeceğiz. Dolayısıyla bu birliğimizi, beraberliğimizi bozmaya, bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bizim sımsıkı sarılacağımız en önemli hedefimiz nedir? Hepimiz toptan sımsıkı, Allah'ın ipine sarılacağız. Ayrılığa düşmeyeceğiz, ayrılığa düşersek zayıf düşeriz. Zayıf düşersek, düşmanlarımız bizi parçalar, yutarlar. Düşmanlara fırsat vermeyeceğiz. Onun için şuradaki birliğinizi, beraberliğinizi korumalısınız. Bir şekilde de inşallah emin adımlarla geleceğe yürümeliyiz." 

Muhabir: Adem Demir

SONRAKİ HABER