için kaldı

Trabzonspor Nicolae Stanciu için kesenin ağzını açtı! En yüksek maaş...

Trabzonspor yönetimi, Nicolae Stanciu'yu transfer edebilmek için kesenin ağzını açtı. Takım içinde en yüksek maaşı 1.5 milyon Euro ile Nwakaeme’ye veren Trabzonspor, Nicolae Stanciu’ya da bu ücreti önerdi. 27 yaşındaki oyuncu 3 yıllık sözleşmeye sıcak bakarken, kulübü Slavia Prag’a da 3.5 milyon Euro bonservis teklif edildi. Romanya basını, ‘kulüpler orta yolu bulabilir’ dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor Nicolae Stanciu için kesenin ağzını açtı! En yüksek maaş...

Kısıtlı kadroyla yola devam eden Abdullah Avcı’nın yüzünü güldürmek isteyen Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, transferin son günlerinde çalışmaları hızlandırdı.

1 Şubat’a kadar en azından 2-3 ismi takıma kazandırmayı planlayan Trabzonspor Yönetimi’nin öncelikli hedeflerinden birisi: Nicolae Stanciu. Avcı’nın da çok beğendiği Rumen 10 numara için ilk olarak 1.5 milyon Euro’luk bonservis teklifi yapan Karadeniz ekibi, bu rakamı 3.5 milyon Euro seviyelerine çekti. Romanya basını, Stanciu’ya da 1.5 milyon Euro’luk maaş üzerinden 3 yıllık sözleşme önerildiğini belirtti.

Başarılı futbolcunun yüksek teklife sıcak baktığı vurgulanırken, kulüpler arasında görüşmeler devam ediyor. Rumen medyasına göre Slavia Prag tok satıcı rolünü üstlense de, ‘kulüpler orta yolu bulabilir’ denildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER