için kaldı

Galatasaray'da Albayrak, Günay ve Kançal'dan Mustafa Cengiz'e istifa çağrısı: Görevi bırak başkan

Seçim tarihini 29 Mayıs olarak açıklayan G.Saray’da dün kritik bir zirve gerçekleşti. En yakın 3 kurmayı dahil toplam 7 yönetici başkanla bir araya gelerek bırakmasını istedi. Ancak Mustafa Cengiz “Genel kurulun bize verdiği görev süresi var. Benim görevi bırakmaya ya da geri çekilmeye niyetim yok” yanıtıyla bu talebi net bir dille geri çevirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da Albayrak, Günay ve Kançal'dan Mustafa Cengiz'e istifa çağrısı: Görevi bırak başkan

Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK - Galatasaray’da yönetimin önceki gün seçim tarihini açıklamasının ardından dün kulüpte yine sıcak gelişmeler vardı.! 29 Mayıs 2021 tarihinde olağan seçimli genel kurul kararı alan Galatasaray Kulübü’nde sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı kulüpte dün öğlen saatlerinde olağanüstü yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Türk Telekom Stadyumu’nda gerçekleşen zirvede 2. başkan Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcıları Kaan Kançal ile Yusuf Günay’ın başta olmak üzere 7 yönetici, başkan Mustafa Cengiz ile bir araya geldi.

Tarihi açıkladık, sadece 1.5 ay kaldı

İdareciler başkan Mustafa Cengiz’den istifa ederek görevi bırakmasını istedi. 7 yönetici bu toplantıda “Son bir haftada yaşananlar hem sizin sağlığınıza, hem de Galatasaray’a zarar veriyor başkanım! İstifa edin ve görevi bırakalım” çağrısında bulundu. Ancak Mustafa Cengiz kurmaylarından gelen istifa önerisine “Ben Galatasaray için sonuna kadar savaşacağım. Seçim kararını açıkladık ve sadece 1.5 ay kaldı. Genel kurulun bize verdiği görev süresi var. Benim görevi bırakmaya ya da geri çekilmeye niyetim yok” yanıtı verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER