Bakan Yardımcısı İnce'den 'çıplak arama' iddiasına yanıt: Tamamen yalan olduğunu tespit ettik

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Uşak Emniyet Müdürlüğünde çıplak arama yapıldığı iddiasına ilişkin, "Geldiğimiz noktada bu iddialarla ilgili en ufak ne bir bilgi ne bir belge ne bir kanaat ne de bir görüntüye rastladık. Bu iddiaların tamamen iftiradan, yalandan ibaret olduğunu komisyon olarak tespit ettik." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Yardımcısı İnce'den 'çıplak arama' iddiasına yanıt: Tamamen yalan olduğunu tespit ettik

Uşak Valiliğinde gerçekleştirilen kolluk gözetim komisyonu toplantısı sonrası gazetecilere açıklama yapan İnce, komisyon olarak Uşak'ta titiz bir çalışma yaptıklarını belirtti.

İnce, komisyonun kolluk görevlileriyle ilgili ihbar, şikayet ve memnuniyet bildirimlerinin kayıt altına alınması, izlenmesi ve sonuçlandırılmasında görevli olduğunu aktararak, 1 yılda komisyona 40 bin başvuru yapıldığını, bunların 17 bin 400'ünün sonuçlandırıldığını, 22 bin 600'ünün işlemlerinin sürdüğünü ifade etti.

İşlemleri tamamlanan dosyalardan 396'sına soruşturma izini verildiğini kaydeden İnce, 5 bin 900 kişiye çeşitli disiplin cezaları verildiğini dile getirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER