için kaldı

Sahte içki Denizli'de can aldı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde evinde içtiği sahte içkiden sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Mehmet B. (42) yaşamını yitirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sahte içki Denizli'de can aldı

Dokuzkavaklar Mahallesi'nde yaşayan aşçı Mehmet B. dün akşam saatlerinde evinde içtiği sahte içkinin ardından rahatsızlandı. Eşi Özlem B., 112 Acil Servis'i arayıp yardım istedi. Ambulansla Özel Sağlık Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet B., doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Mehmet B.' nin sahte içkiden yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

İÇKİYİ SU ŞİŞESİNDE GETİRDİ

Mehmet B.' nin ölümünün ardından başlatılan soruşturmada eşi Özlem B.'nin ifadesinde 2 gün önce eşinin su şişesinin içinde eve sahte içki getirdiğini, içtikten sonra fenalaştığını söylediği öğrenildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER